MORGON MED WALT

Gårdagen blev lite knasig då jag istället för att plugga hela förmiddagen, rensa i vårt duschavlopp, gå på poesiläsning med Sanna och Linda på kvällen och en massa annat sov bort heeeela dagen. Har haft något som spökar i halsen de senaste dagarna men det har mest visat sig i form av lite rethosta. Men tydligen mådde kroppen inte så toppen som jag trodde. Somnade i soffan efter frukost, vaknade några timmar senare för att gå och lägga mig i sängen och när jag vaknade inne i mitt rum tog det inte många vakna minuter innan jag åter slumrade in ute i soffan.
 
*snark* minst sagt! Och visst är jag besviken för att ha missat läsningen med Sanna och Linda, det är ju ändå den perfekta grejen att kunna prata om när man någon gång vill framstå som en kulturell kvinna. Liksom flika in under någon konversation att "det var precis som den här poesiläsningen jag var på häromveckan...." och sedan dra någon långsökt parallel, bara för att folk ska veta att jag är en sån som sitter på fik och dricker cappucino en torsdagskväll och lyssnar på poesi. Jaja. Får leka pretentiös och spirituell någon annan dag.
 
Eftersom att vi ska på Markus Krunegårds spelning i Norrköping ikväll (woop woop!) tog jag sovmorgon, för att förhindra att jag somnar stående mitt i en refräng. Så nu sitter jag i soffan med datorn i morgonrocksbeklätt knä, fötterna på bordet och kaffekoppen våghalsigt balanserat mot mitt ben på (den vita!) soffkudden. Mest taggad på ikväll är såklart min violflicka, hon avgudar ju (med full förståelse) Krunegård. Men jag är också väldigt glad att jag sa ja där för någon månad sen när jag blev tillfrågad om hänga på - är inte så inlyssnad på honom men det jag hört gillar jag och en spelning är ju ändå alltid något speciellt med allt vad aktiviteten innebär.
 
 
Nya favoritkaffemuggen. Storleken gör att jag får i mig alldeles för mycket kaffe men den är skön att sluta händerna om på ett sånt där knäna-upp-mot-hakan-i-soffan-sätt. Linda som målat den f.ö.
 
 
// Catrine
 
Catrine, Vardagligt | |
#1 - - maimc1:

My gay pics
http://gayarab.erolove.in/?profile.armando
gay travel packages single gay men gay travel destinations gay match gay wedding

#2 - - tessadt60:

Fresh lodgings page after concoct:
http://vernon.go.telrock.net

#3 - - cheriwn18:

My new folio
http://bbwdating.erolove.in/?gain.destinee
dating free site in usa dating sites for professionals singles sex clubs scotland singles disabled dating site in usa

#4 - - ingridex69:

My chill describe:
http://lottie.projects.telrock.org

Upp