Helg-glitter

 
Eftersom att vi lämnade hemmet för en jul uppe i norr hos sambons föräldrar pyntade vi hemma tidigt i år. Redan första dagarna i december lös vardagsrummet upp av en julgran pyntad i rött och guld för att vi skulle hinna med att njuta av det innan avfärd. Till min belåtenhet har även allt typ av pynt, jul - påsk- och fest- lyckats få plats i en flyttlåda. Siktar på att hålla det så och slippa mardrömmen man kunde möta uppe på vinden i mitt barndomshem. 
 
 
 
 
Uppe i Sundsvall blev det många kvällar ute med kompisar och kusiner till Martin. Vi frekventerade ett mycket hippt etablissemang vid namn "Rå". Mycket tegel, industri och tennmuggar med krossad is för drinkarna. Nätterna var förvånansvärt ljusa pga all snö som föll om dagarna, och tiden tappades lätt bort. 
 
 
 
 
Det nya året firade vi in på en dimmig höjd i huvudstaden. Med vänner och nya bekanta åt vi en fantastisk knytis bestående av sådana där röror, sallader och plockmat som nog egentligen inte är så svåra att göra men som man aldrig kommer för sig att göra hemma. Värdarna serverade en härlig hallonsorbet med bubbel i till efterätt, vi alla blev hänförda av tomteblossen och plötsligt flög massor med kameror upp för att föreviga ögonblicket. De är ju fantastiskt vackra, tomteblossen, men ett ack så kort nöje. Klockan slog tolv, fyrverkerier syntes halvdant genom dimman runt Globen och vi började det nya året med att dansa till ABBA i vardagsrummet.
 
 
 
 
Nu tillbaka till vardagen, och bilder åter i färg. 
 
// Catrine
Catrine, Gathering, Resa | |
Upp