Yellow Party!

I fredags hade vi varit åter hemma i Linköping i nästan en vecka efter jul- och nyårsfirande norrut. Vi bjöd in till fest som avslutning på lång ledighet, med tema gul. Vi letade fram all gul inredning vi hade, de två kycklingfärgade plagg som fanns i vår garderob och googlade fram förslag på gula snacks.
 
Syster och hennes sambo kom långväga från Göteborg, annars samlade vi lite Linköpingsbor till kamrater. Tyvärr fångades det inga bra bilder på övrigt sällskap, till min kära violflicka Lindas förtret då hon också var där. Hon som tillochmed följt temat och kom iförd gul blus. När alla anlänt blev det musikquiz (gissa temat på frågorna....). Välkomstdrink på vitt vin och citron serverades till en början med gula sugrör, bara för att, innan jag insåg att de mest var till besvär. 
 
 
 
 
 
Låtar med temat Yellow:
Coldplay - Yellow
The Beatles - Yellow Submarine
Elton John - Goodbye Yellow Brick Road
Lorde - Yellow Flicker Light
 
 
Nästa gång det bjuds till fest får vi se vilken färgton det antar. När vi funderade på tema kom vi fram till att jul- eller nytt år skulle kännas utjatat sådär första veckan i januari. Så stolarna (Janinge från IKEA, look it up) i vårt kök fick stå som inspiration. Och den svåra färgen till trots märkte vi att just färg som tema är väldigt anpassningsbart och brett. Så hett tips till den idéfattige.
 
// Catrine
 
 
Catrine, Gathering | |
Upp