Saturday Evening 23:14

Det vanliga söndagspliret framför datorn, fast det är lödag. Kamomillte och bullet journaling på högsta växel. Småpratar i köket och ser förstrött på trötta kaktusar på fönsterbrädet. Modemagasin, daimpapper, tekoppar, skissblock, använda målarschabloner och pyjamasar på och omkring bordet. 
     Njuter av den härliga vecka med bruncher, tvserie-magi och besök som har passerat och att mars är på ingång  med sina kämpande snöfläckar och skolgårdsgrus. Jag kämpar också med det här inlägget och tar det som min queue att önska eder en god natt!
 
Jag bjuder på min nya bakgrundsbild på datorn - en favoritbild från Stockholmsresan med Magnussonmaffian då vi just anlänt på centralen!
 

//L
Linda, Mitt i livet | | Kommentera |

Sol & kostymbyxor

 
 
 
 
I torsdags vankades det filosofiföreläsning, och skola man lära sig om sådana viktiga ting skola man också klä sig som så.
 
På min klädstång har det länge hängt ett par fantastiska byxor från Filippa K som i mina ögon är idealet för just kosytmplagg. Men, det finns alltid ett men, dessa är så väldans långa och svårburna. Därför vill jag nu bli prisad för mitt försök att ändå ge mig i kast med detta stilistiska äventyr. En polotröja och min systers klassiska armbandsur med hjälp av ett par benförlängande platåstövlar utgjorde kamrater till dessa tungt draperade bentyg. 
 
Nå, vad sägs? Lyckades jag? Eller sitter Filippa och gråter hemma bakom skissbordet?
 
// Catrine
 
Catrine, Inspiration | | 2 kommentarer |

Tre härliga

Oj, jag var väldans mycket mer trött än jag trodde. Så jag lämnar er med tre härliga bilder (i mitt förevigt favoriserade tema svart-vitt) istället för något konkret/smart/långt/högtravande. Är det okej? Nåväl, kan kommentera bilderna lite snabbt också, så att mina inlägg inte tas över fullständigt av bilder - annars en synlig trend på senaste för min del. 
 
 
 
 
Linda och jag uppe på Ryda Klint i Borås, där vi endast kvarstannade kort pga bitande kyla men ändå fick ihop några riktigt bra (enligt oss) bilder till nylanseringen av vår uppdaterade blogg.
 
 
Stockholm med gymnasieklassen 2012, här över en öl på en pub vid Järntorget. Lite suddig, väldigt i ögonblicket och väldigt indränkt i blixt. Men trots Alexandras stängda ögon (kanske t.o.m. just därför) är detta en av mina absoluta favoritbilder i hela biblioteket.
 
 
Långprommis och oseriöst styrkepass på Kransmossen med två maffiosor. Välbehövd, kommer jag ihåg denna promenad som. Här: vi försöker ta en solig bild att skicka till fjärde och sista maffiosan Linda för att bevisa vad hon går miste om genom att inte delta.
 
// Catrine
Catrine, Dröm, lycka och längtan | | Kommentera |
Upp