FULLPROPPAD HELG

 
 
 
 
I soffan med starkt selfie-game till förmån för Snapchat, med koppar fyllda av allt från té till glass till varm choklad, ritandes i mina block efter en hög med inspo-screenprints har jag spenderat helgen. (hur fantastisk är inte tatueringen på den vackra kvinnans högra skinka förresten??)
Jag har också skrivit tenta i modern litteratur, rensat ett igenkloggat duschavlopp, varit på fest med Elin och Sanna, kollat sju avsnitt Scandal från Lindas tv-seriebox, sprungit längs Stångån med dunderhög musik i hörlurar och läst i kurslitteratur inför Globalhistoria-kursen.
Och imorgon står det tvätt, städning, handling och bakning på schemat. För att inte tala om en brunch med en kamrat på förmiddagen följt av en fika med en annan på eftermiddagen. Är så jävla redig nu va, fattar inte hur jag orkar vara såhär fantastisk. På riktigt. Tur att världen har mig. *putting on the modesty hat*
 
Ciao!
// Catrine
 
 
 
 
 
Catrine | | Kommentera |

DEN PERFEKTA LÖRDAGSKVÄLLEN

Så, förra lördagen började för min del med en promenad. Dels för att få komma ut en stund med framför allt för att vi skulle ha tenta på eftermiddagen och det är så fruktansvärt spänt att bara gå och vänta och inte göra någonting mellan åtta och halv två, liksom. 
     Efter tentan åkte vi hem en vända för att plocka upp förnödenheter, så som bubbel, eftersom vi och Elin skulle till Sanna och bada bubbelpool. Dubbelt bubbel! Vi blev bjudna på vin när vi kom och sedan pratade vi (som ju är obligatoriskt om än ångestframkallande) om tentan, hur det gått osv innan vi hoppade i badkläderna!
 
I nästan två timmar satt vi i detta mycket behövda bubbelbad med var sitt glas mousserande och lite kex, brie och marmelad på sidan. Åh vad gott! Men allt gott kommer till sitt slut och så även vår tid med poolen. Inom kort var vi åter till lägenheten där jag blandade rom och cola innan Sanna och Carl serverade hemmagjord ceasarsallad. 
     På bilden här ovan har Catrine på sig blomkransar som vi köpte till oss fyra för att det måste man ha när man badar bubbelpool.
 
Sedan pratade vi om allt från döden till pojkar och spelade galenpanna fram tills klockan blev två och vi delade på en taxi hem. Tack Sanna, för den perfekta lördagskvällen! 
 
//L
Gathering, Linda, Violflickorna | | En kommentar |

VI FLYGER OM NATTEN

Ibland är sena leveranstider rätt inte så dumt, faktiskt. När julklapparna trillar in sådär några veckor efter att jul har tagit slut håller sig känslan liksom kvar. Därför blev jag helt lyrisk när ett paket från min moster dök upp i brevlådan innehållandes en av mina absoluta favoritprylar: en CD-skiva!
 
Det här var skivan som gömde sig under papp och tejp, Nightflight av Kate Miller-Heidke, som ni kanske minns figurerade en hel del i mitt Year in Music på spotify! Hon är klassiskt skolad, något som märks tydligt i musiken men utan att ta överhand. Ett lite sådär lagom mörkt album, med mer eller mindre en strimma hopp i varje sång. Fint är det, lyssna! 
 
 
//L
Inspiration, Kultur, Linda | | Kommentera |
Upp