NOLLSTÄLLNING, CLEAR ALL, DELETE - ETT NYTT ÅR PÅ INTÅG

Jag tycker om det här med nyår. Det är en känsla som smugit sig på de senaste åren, det här med det NYA året. Sedan barnsben har jag larvat mig med mer eller mindre seriösa nyårslöften;  jag har skrivit ut dem från datorn med ett passande, viktigt typsnitt och satt upp på väggen i mitt rum, jag har bojkottat dem helt och hållet men sedan lite i hemlighet styrt upp någon slags plan för mitt inre, trots allt. Jag har också försökt omforma dem, inte kalla dem för löften utan drömmar, mål eller liknande för att det ska bli lättare att utföra. Det får ändå alltid samma utfall.
 
Dock skulle jag vilja stå fast vid att inte kalla dem för löften.
 
I mitt huvud är det nya året en nollställning där misslyckanden, tråkigheter och liknande raderas men erfarenhet består. VIsst är det praktiskt? Men så fungerar det också för mig att formulera mål i skrift, just för att det känns mer bindande (och viktigt, precis som att välja typsnitt som jag nämnde förut...) än att ha det i exempelvis datorn. 
Än så länge har jag inte ens fastställt för mig själv vad mål/önskningar/drömmar inför 2016 ska bli, men det lär väl dyka upp här lite sporadiskt, tänker jag mig. En sak som dock är säker är att jag behöver organisera upp praktiskt taget allt för att det här ska kunna gå - så det blir väl helt enkelt det första, grundläggande målet!
 
 
Summa summarum: Violflickorna hänger i ytterligare ett år, så häng gärna med ett tag till! Och vet ni? Nästa december firar vi hela fem år!
 
 
Gott Nytt År!
//L
Inspiration, Linda | | Kommentera |

MONOKROM OCH HALVT UR FOKUS

På annandagen begav jag mig tidigt ner på stan för att utforska mellandagsreans utbud vilket jag fann vara rätt dåligt. Hade förväntat mig en massa fynd då jag är i behov av diverse pinaler och plagg, men icke! Dock fann jag till slut en klänning/tunika som jag blev riktigt nöjd med (den fanns dock inte bland rean, ironiskt nog) och självklart svidades det om till den samma kväll då det bar iväg på kalkonmiddag! Tänkte visa lite hur den såg ut, med aningens begränsade fotograferingsmöjligheter...
 
Den går till strax ovanför knäna, är långärmad och har en lagom halvpolo i halsen! Funkar lika bra till brallor som till strumpbyxor (dubbelt prisvärt köp, liksom).
 
 
Glada mellandagar önskas er, från suddiga mig!
 
//L
Inspiration, Linda | | Kommentera |

DAN' FÖRE DAN'

Dagen före julafton spenderade vi med att städa och göra i ordning inför kvällens middag. Medan vi höll på och greja under eftermiddagen kom Catrine, Heléne och WIlliam förbi eftersom vi hade bestämt att vi skulle byta julklappar!
 
Av Catrine fick jag den här fina portföljen (infoga hjärtögd emoji)! Fick också fortsättningen på en bokserie jag läser.
 
Av Heléne och William fick jag ett magiskt bokmärke, perfekt till alla böcker jag vill försöka ta mig för att läsa nästa år! 
 
Kvällens middag förtärdes i sällskap med med föräldrar, mostrar och morfar. V åt prinskorv, lite paté, lite sill och en ljuuuvlig saffranspanacotta till efterrätt! Jag och mor min hade förberett med juldukning och plockade sedan fram buffé i köket.
 
Jag hade på mig min  smått 20-talsinspirerade midnattsblåa klänning från Asos och kände mig stundtals lite extra fabulös.
 
//L
 
 
Gathering, Linda | | Kommentera |
Upp