Bilder som aldrig blev inlägg

En dag åt jag rustika kroppkakor. Det finns allt en liten husmanskostälskare inom mig! 
 
En annan dag gjorde jag en jätteenkel, jättegod morotssoppa som jag inte kommer ihåg receptet på just nu, men det var typ någonting såhär:
Fem morötter i bitar och en hel gullök fräses i lite smör, kokas sedan med en grönsaksbuljongtärning, två deciliter mjölk och två deciliter vatten i ca tio minuter tills allt är mjukt. Krydda med salt, svartpeppar och ungefär en tesked riven ingefära. Sedan är tanken att man ska köra den i en blender (stavmixer funkar säkert också), med då vi saknar en sådan i vårt hushåll fick det bli en gaffel. 
Klart!
 
Har äntligen köpt en ljusslinga till min garderob (i vintras fick jag könna mig fram två tredjedelar av dygnet för att det var så mörkt)!
 
En ny Audrey fick åka upp på väggen! En reklamsida från Antik & Auktion
 
Välförtjänta pluggpauser har det blivit många av. Här med nämnda Antik & Auktion i högsta hugg!
 
Ett hårband med pärlor som blev för kort...
Hör till en annan sak som jag jobbat med ett tag, kanske blir en sneak-peek senare!
 
Känslan när sommarklänningen fick årets första runda! Efter det har det varit iskallt bortsett från en dag, så det var väl tur att jag hann, antar jag...
 
Det var allt överblivet jag hade för den här gånger, á bientôt!
//L
 
 
Linda, Vardagligt | | Kommentera |

Uppdatering

1. Estetik-plugg som går åt helt fel håll. Gillar inte att inte förstå.
2. En gäckande vänster-polisong. Den står (fortfarande) rakt ut, har försökt platta till den sedan i söndags men icke!
3. Kallt kaffe i bambu-mugg.
4. Att lyckas hålla sig från att handla på Kaffebaren Ellen i Key-huset är en bedrift, tycker jag.
5. Silence of Siberia i lurarna (av Lowercase Noises).
 
Men snart är det sommar(-lov)!
//L
Linda, Linköping/LiU | | Kommentera |

ONSDAG

Gårdagen bjöd på rätt mycket mer än vad som egentligen förtjänade fokus (filosofi-plugg inför måndagens tenta). Det hela började med ett träningspass med Bettan i den ökända Rydskogen, led vidare mot campus där iallafall femton sammanlagda minuter studier genomfördes. Visserligen utslaget på typ två timmar, men ändå.
 
 
När vissa skulle på möte, andra till jobbet och några av oss ville skjuta upp pluggandet ytterligare gick vi ut och  käkade glass i solen. Vi planerade klädkoden för sista tentan och Elin och jag taggade upp för Stockholmsresan vi är på när ni läser detta.
 
 
Linda blev kvar med sitt SuS-möte och jag åkte hemåt för att pyssla lite med hemligheter. När jag sedan fick samtalet om att mina kamrater som skulle möta upp och lämna lite grejer var klara för att göra just det hade jag suttit en härlig stund ute i trädgården med Lurvas. Efter att ha fångat in honom, tvångsgosat lite och ämnade sätta in honom i lägenheten medan jag gjorde mitt ärende kunde jag inte med att släppa honom. Så han fick följa med. Gick skitbra! 
 
 
Alla åter hemma i Utterlyan satte vi oss efter middag med ytterligare hemlighetspyssel i vardagsrummet och The Net  i DVD:n. En del av pysslet innebar pussmunnar tryckta på papper, därmed passade vi på att skicka ett plutmunne-snap till väl valda kompisar när vi ändå var rödmålade. Får nog jobba lite på min pose tror jag...
 
Nu är jag som sagt precis anländ i Stockholm, där det med Elin ska letas klänning till Jennys bröllop och strosas i Gamla Stan.
 
// Catrine
Catrine, Linköping/LiU | | Kommentera |
Upp