Filmguld och trädgårdsdrömmar

Sitter och njuter framför Ivanhoe från -82 med fantastiska Anthony Andrews och Sam Neill (Även John Rhys-Davies, icke att förglömma! Gimli, liksom). Andrews är för mig en klassisk skådespelare av gamla skolan som ger sådana härliga hollywood-glamour-vibbar! Den borde väl ge julvibbar också eftersom den sänds i de vevorna varje år, men icke! Varje år sitter jag slaviskt framför tv:n och ser på hela kalaset.
 
Idag var en dag då jag behövde lite medeltidsinspo och frodiga skogar-känsla eftersom jag eventuellt ska få ett par pallkragar av en kollega som ska skänka bort sina. YAY! Så med Ivanhoe i bakgrunden sitter jag och surfar på salladssorter, olika jordar och odlingstekniker och planerar min lilla miniträdgård. Funderar på mangold och andra sallader/kåler, kanske tomater och lite annat (cucamelons låter ju himla kul) - spännande!
 
 
Bilderna finns på min nya anslagstavla på pinterest: odling
 
 //L
Blomster, Linda | | Kommentera |

Portable lemon tree

Hej hej, nya favoritplagget! Klickade hem denna citronmönstrade kimono från Asos för ett reapris på 170 pix! Vill ha den jämt, jämt, jämt för den är så skön och lagom att ha över axlarna för mig som blir så hiskeligt varm. 
 
Nu är man helt plötsligt inne i andra veckan på jobbet, sju veckor till ska jag hålla på innan terminen börjar igen. Ser fram emot det så enormt mycket. Dels för att vi bara har en termin kvar innan vi får välja vårt fördjupningsämne men också för att få ett avslut på den del av historien vi har studerat.
 
À bientôt!
//L
Linda, Vardagligt | | Kommentera |

Den temporära ordningen

Den här lilla marmorasken har jag sneglat på otaliga gånger på Indiska i Linköping men alltid känt att nja... inte den här gången. Marmor tycker jag är så fasligt snyggt (och hållbart!) så nu när det är hippt och finns överallt borde man ju köpa på sig, tänker jag. Så till slut slog jag till när jag såg att det fanns i Borås också. Lika bra, liksom. Man kan ju ha... en ring i till exempel.
 
Väl inne på Indiskas rea köpte jag även den här blåvita boxen för 30 spänn. I den bor nu under sommarmånaderna mina laddsladdar, kameraladdare och lite annat smått och gått som jag blev helt galen på när de låg framme. Nu ser det någorlunda ordningsamt ut i alla fall!
 
/L
Linda, Vardagligt | | Kommentera |
Upp